söndag 15 mars 2009

VÅR !!!

Så här fint blommar tusenskönor i mammas trädgård. Vist är det något specielt med att gå ut i trädgården och man ser allt som kommer upp ur denna jord. Det är allt så det pirrar i kroppen över allt som ska hända. jag tror att jag tycker det blir mer och större för varje år som går. Man inser kanske bättre nu hur fantastiskt det är att allt som kommer.Och vad varje årstid har att erbjuda.
Det är något specielt med Våren. ( Även om jag är en Höst männinska )


Några fina snödroppar är ju värkligen vårens budbärare eller hur?Här kommer det snart stå dina påsklijor det är inte långt kvar nu.

Några härliga Krokus från mammas trädgård underbara i sin lila färg.

Här har vi Victor och Liv med Simba ( hunden) och Tusse ( katten) hemma hos mormmor och morfar i går em.Kusinerna är ute och lekte lite med djuren och sedan hoppa de lite studds matta med.

Hoppas ni har hafft ne skön helg. Här har det varit en LEDIG helg med lite socialt inom familjen och så lite pyssel. Och dag har en kusin varit och fikat på Våfflor då Victor fyller år på onsdag och hon jobbar då.
Så nu väntar det lite middags lagning. och sedan är det Jobbet som kallar i natt.
Önskar er en skön söndags kväll och en bra vecka som kommer.
KRAM Christina

6 kommentarer:

Therese F sa...

Åh så härligt med alla vårblommor man längtar efter varmare och soligare väder nu.
Tack, det blir spännande att vara med i ett designteam.
Lite chockad är jag dock, inte tror man att man ska tillfrågad om nåt sådant. Så jag är jätteglad. Ha en bra vecka. Vi ses inte på onsdag, jag har APT.
Kram Therese

Pernilla sa...

Visst är det härligt! Till och med V har varit ute långa stunder helt frivilligt! Idag blev det dock lite inneaktivitet på eftermiddagen eftersom vi var på bio. Ska vi försöka hitta någon dag för gemensamt kalas för V & V? Kram!

Karin sa...

Det ser härligt vårligt ut!!!! Visst blir man lite piggare.
Det låter som en skön helg ni haft.

Ulla sa...

Vilka underbara vårtecken. Ha det så gott inatt.

Awirahl sa...

Tack snälla för att du sa till.. Jag skulle inte publisera det inlägget utan spara som utkast.. Det blev lite fel.. Huvudet under armen eller något..

Kram Anna

Tesa sa...

Vilka härliga bilder, här i värmland ligger fortfarande snön kvar, men inte länge till hoppas jag. Tack för ditt avtryck hos mig! Kram