tisdag 3 augusti 2010

Känns konstigt

Ja det känns konstirgt att vara ledig så här länge har varit ledig i 12 dagar snart och det konstigaste är ju att kroppen vet precis när man ska gå till jobbet varvar upp och ner som när jag jobbar ( natten) är ju ganska bra att korppen vet för jag har semester och vet kanpt vilken dag eller datum det är. Även om det inte är den toppen sommaren just nu så njuter vi idag har bilen blivit städad och tvättad. Bara det var ju toppen.
SÅ är ju jag nästan klar med mitt uppdrag som jag själv hadde bestämt att jag skulle göra under min ledighet sotera och göra om min stämpel förvaring kommit låååångt på detta och kännns riktigt gott.
I söndags lyckades jag få i hop hela kompis gänget att komma och grilla här. KUl att det gick vi fattades bara 1 och det är helt fantasktiskt att få i hop det kan jag säga vi är ju 5 familjer med alla möjliga åldrar på barn och intresse. Men jag tycker vi hadde en toppen kväll (och är nöjd hoppas gästerna med var det.)
Ja ghar scrapppat lite med det kommer lite bilder senare i veckan eller nästa.
Hoppas aatt ni mår bra där ute i sveriges avlånga land
KRAM på er

2 kommentarer:

glaha sa...

Semester är för härligt... man behöver det. Sen att ha en fest och träffa kompisar är toppen.

Ser fram emot bildre hur stämpelförvaringen har blivit. =) kram annette.

Anonym sa...

Hej vännen

Vill tipsa om att jag har en utlottning nu på ett par superfina örhängen i form av änglavingar som även är tokfina att använda till scrapping. Haka på du oxå, den finns i min nya blogg! Du hittar länk i min scrapblogg om inte annat!

Ha det gott, kramar Ulrica