fredag 30 januari 2009

Tand värk

Ja just det tandvärk har jag haft sedan 2 veckor till baka. Jag håller på att rotfylla en tand som dom inte hittar alla kanaler i, Nu var det så illa så jag stod inte ut längre så i onsdags så ringde jag och fick komma in akut. dom fick nu rensat en till och har då 2 kanaler kvar. Till saker hör att jag är SKIT rädd för att gå till tandläkaren, Men jag måste säga att gå med Tand värk är nog nästan jävligare.
Jag har inte mått så här bra på länge, skönt att slippa lägga all energi på smärt hella tiden. SÅ nu känns det bra.


I dag har vi varit på sos i halmstad och tittat på brandbilarna och ambulansen.
med Victors dagis. Så kul det var inte minst att se alla killa och tjejer som bara står och hoppar av allt som händer.

Hoppas nu alla får en trevlig helg jag ska jobba på söndag men annars är jag ledig sedan den 3 januari och då var det bara lördagen innan des var det i slutet av november, Så jag ska bara njuta.
Kram Christina

3 kommentarer:

Pernila sa...

Skönt att det blev bättre med tandvärken! Här har vi en lugn dag, A har feber och vill att man ska sitta jämte henne hela tiden. V har varit sjuk tidigare i veckan, hoppas det blir bättre nästa vecka! Vi får försöka ses någon dag! Kram!

Len_82 sa...

Hur var det på sos?? Tyckte Victor att det var så spännade som han trodde??
Hoppas att ni hade en trevlig lördag! Men har du jobbat söndag denna helgen eller? hänger inte med längre! Men vi hörs ha det bra kram

Len_82 sa...

Jag hade hoppats att det skulle bli bättre men verkar inte bli så och läkarna hittar inget! Är så trisst att vara sjuk!!!!!