torsdag 8 januari 2009

Vilket väder!

Vilket väder vi har enadagen är det -15 och sedan +2 på morgonen sedan tar vi -10 och i dag snö och 1 + det är konstigt.

Fortfarande inte mycket till röst. man kraxar som en liten höna.
Men pyssla kan man göra utan röst så här kommer ett kort som jag gjort till en vän som miste sin mamma på nyårsafton efter att hon blivit sjuk.Har användt mig av papper från Maja desigen och rosen kommer från inkido, den är utklippt från stämplen med texten "Den blomster tid nu kommer",Har färglagt denna med acvarell pennor på foto papper. Rätt rent och enkelt.

I dag blir det till attt fylla på i kylskåpet och kanske ska hälsa på mamma och pappa har ju inte varit där sedan 28 december och pratat. ( vi bor ju så långt i från ca 1 km )
Almernackerna är ju färdiga nu så de kan få dessa.
Ha en bra dag

Kram Christina

3 kommentarer:

Carina sa...

Tack för alla uppmuntrande kommentarer och tack för sist. Nej, detta är inte roligt både hassa och jag och hela hans företag ligger i influensan. Hade hellre varit ute i snön och frusit än att ligga här under både täcke och filt och frysa. Men det går ju över, snart hoppas jag.
Men din familj har en tyst början på året. Hoppas du får tillbaka din röst snart. Ha en trevlig kväll.

Ulla sa...

Ojjjj var det din röst jag hade packat ner i papperslådorna. Tyckte jag hörde lite konstiga ljud från dom. Får tillbaka den på onsdag....

Killarna har det med andra ord lungt och skönt hemma :), Nääää nu är jag dum, Krya på dej...

KRAM

Åsa/asamia sa...

Å så snyggt kort!