lördag 27 december 2008

En tår i mitt öga.

Det rinner en tår på min kind.
Tommies bror Daniel har varit till sammans med en tjej som heter Anette dom valde dock att dela på sig i september. Hon har varit sjuk i många år.
Hon opererade bort en hjärntumör för 12 år sedan och detta var inte den första. Men det hände något under denna operation så hennes njurar funkade inte som det skulle efter detta. Jag har känt denna tjej i 12 år och hon har gått på dialyss 4 dagar i veckan alla dessa år.
Hon har fått kämpa på MÅNGA sätt. Nu ringde Daniel och berättade att hon har Dött i dag. Hennes kropp orkade inte längre efter allt kämpande.
Vist är man ledsen men samtidigt har jag nästan väntat på detta ett tag.
Nu går mina tankar till Daniel som har mist sin närmaste vän som han levt i hop med i ca 15 år. Detta är ju inte lätt.
Jag sände en tanke till hennes mamma och pappa som mist sin dotter hennes bror och syster som har mist en syster.
Samtidigt som det är jobbigt för alla så tror och hoppas jag att alla vet att detta skulle komma snart för en kropp orkar inte hur länge som helst.
Anette blev 42 år 2 månader och 6 dagar gammal.

Så ANETTE hoppas du har det bättre och skönare nu när du slipper att kämpa längre.
SOV GOTT och hälsa till Mats när du träffar han.En ros till dig Anette för vad kan mer passa till dig som älskade blommor.
Kramar från mig till dig / Christina

4 kommentarer:

Pernilla sa...

Kram!

Karin sa...

Så tråkigt.....det är hemskt att stå brevid när en ung människa blir sjuk och bryts ner. Man känner sig så maktlös. Man försöker att hoppas men vet ibland innerst inne vilket håll det går . Tänker på er.

Anonym sa...

Vad fint skrivet om Anette! Daniel kommer att fixa detta även om det är tufft! Tänker på dig syster yster! Allt gick bra med bilen i kväll och det var väl skönt det! Var rädd om dig och ha det så bra! Älskar dig puss och Kram Lilla syster

Fröken H sa...

tråkigt att läsa.