torsdag 25 december 2008

God fortsättning

Hoppas att ni alla har hunnit med att umgås med eran familj.
Lill julafton brukar vi alltid var hos mamma då pappas ena syster med bnågra bar och familjer kommer för att smaka besken och hämta mjölk till julgröten.
Detta året skulle min syster från Helsing borg komma hem då det inte är med på julafton. Så då kunnde vi inte komma hem efter som Victor har schalakansfeber = halsflus med prickar. Så ja skulle var åka till mamma med lite kakor och julklappa siom min faster skulle ha.
OCh så blir allt så fel för vi kommer inte hem och så har Susse fått mjölstockning ( har en liten på 6 veckor) så det blev inte att dem heller kom hem. Mamma tyckte att det var lite konstigt allting. kan ju bara förstå henne.


Här var det en något annorlunda julafton i år då vi alltid firar julafton hos Tommies mamma på fm med dopp i grytan med hon var bjuden till en av Tommies brödrar, så det blev bara en smörgås och lite julklappar sedan skulle hon i väg.
Det känns alltid konstigt när man när så van vid ett sätt och så ändras det.
Sedan när vi kom hem så hadde Tommie så ONT i ryggen så han ville inte följa med till min familj och då står man där med ena foten på höger och en på vänster vet inte vilken man ska ta. Åker vi inte så får vi fira en jul utan mina föräldrar ( har aldrig hänt ) och Victor får igen tomte, Vem ska bli mest besviken. Jag var så ledsen och grät. Men tommie tyckte vi skulle åka till Halmstad ( min moster och hennes familj som vi alltid firar jul med varanat år hos dem och varanat hos mamma ).
SÅ jag och VIctor åkte och fick en massa god julmat och tomten Hon kom med en massa julkklappar.
Till oss alla.
Sedan var det jul gröt och dyligt. Jag och Victor vi tackade för oss vid 22.30 för jag tyckte så synd om Tommie som fick vara själv på julafton. Men när jag kom hem satt han vi datorn och hadde till och med gjort sig lite jul mat. Jag tror faktiskt att han tycket det var ganska skönt att få vara själv. Även om jag tyckte det var jobbig.

I dag har Tomie och Victor byggt bil bana och lego brandkårs station. Så det är grabbarnas dag i dag jag har mest lunkat omkring och scrappat lite.

OJ vad långt detta blev.
Kram Christina

5 kommentarer:

Vicki sa...

Är Susse din syster?

Det blev en liten annorlunda jul mot vad ni är vana vid.

Ha en fortsatt bra jul

Vicki

Christina / Synål / Stina sa...

Susse är min syster ja.

Karin sa...

Har precis svarat på ditt mail. Hoppas att det kommer fram.

Ja du, julen är mystisk. En enda dag på året kan ställa till en hel del. Man har ju förväntningar som inte är dåliga......Det blev ju bra till slut som tur är. Ni verkar nöjda alla tre. Men visst är det bäst när man är tillsammans hela familjen! Vi hörs Christina.
Kramar Karin

Pernilla sa...

Skönt att det blev bra till slut ändå! A fick ont i örat natten mellan julafton och juldagen så förmiddagen igår gick åt till besök på sjukhuset och apoteket eftersom det var öroninflammation. Är helt slut efter att ha försökt få i henne pencillinet (likadant i går kväll...). Till slut gick det bra när hon själv fick blanda det med julmust... Hoppas det funkar ikväll oxå!Kram!

Mia sa...

Oj då, vilken jul ni haft! Men det blev ju julafton iallafall trots en konstig sådan.

Hoppas vi kan ses snart! Kram Mia