måndag 15 december 2008

Nu är jag tillbaka

Detta kort gillar jag sååå mycket själv här är det ett MME papper och stämplen är paret från Magnolia.
Har här tagit glitrigt papper från inkido och embossat( tack Aja för att jag får låna din fön ) på texten som kommer från magnolia paketet 2007. blommorna är reto som även dessa är gjorda i papper från inkido. Och snö stjänorna i samma papper.Par stämpel papper från inkido även text stämplen kommer där i från. satt lite floss bakom stämplen och så glitter lim på flickan jackaHär har vi Hängla stämpel ett ur sött par med hela jul kaffet med sig.
Har användt papper från Maja design och reto blommor.Här är tomten tillbaka och stämplen med God Jul texten är från inkido, blomman är en sammets blomma från en ljusmachet. Också lite spets.Flickan igen även denna gång med önske lista.
Här med BG papper och texten i Marisa mellan storlek från QK


Här kommer tomte stämplen igen med papper från BG och texten är det nya alfabetet aquarius QK.Här har vi en liten tjej från i år som ligger och funderar här med önkelistan bakom sig denna är från 2007 även paketet till höger.Pappert kommer jag inte ihåg var det kommer i från med jag har köpt det i år. Texten kommer från QK cc alfabet Lemon.

Så dett kommer mera vänta ett tag bara.
KRAM

3 kommentarer:

Sofi_79 sa...

Jätte fina de också..

Pernilla sa...

Fina kort!! Kram!

Ammi sa...

Underbara kort du gjort :-)