lördag 20 december 2008

Julkort

Så då kom det lite nya jort orka dock inte skriva licka mycket på dessa kort men ni ser ju själva och skulle det finnas frågor så fråga på.


Tomte flicka i blått med papper i blått jag har embossat lite detaljer på det enfärgade pappert.


En liten flicka i grånt kort meed röda detaljer.Ett kort i brunt och vitt med flickan med klockan.Tomte i rött och med en samets blomma i hörnet ( plockat sönder en ljusmachet) passar perdekt här.Ispar i ljusblått och sliver inslag
Sittande tomte flicka som i blått


Flickan med klockan från i år i ljusblått och silver med detaljer i röd glitter färg.Is par i brunt och med bast som band liten hälsning i hörnet.


Här sitter tomten på en stor kavel och äter lite lussekatt.Recept på pepparkaks deg i grönt och rött.Tomte( 2007) som äter lusse katt guld text oxh data skrivet papper.Flicka i blått med papper i blått och silverPar som åker skrisko i blått och silverHär har vi en Magnolia stämpel från 2008 som håller en kavel i handen.
jag har satt fast en kanel stång i blommorna med guld tråd.


Så det finns fortfarande många kavar medn de tar vi en anna gång nu ska jag kolla min sjukling till son ( hög feber och ont i halsen ) åter kommer en annan dag ,

Kram Christina trevlig Lördag ( själv ska man jobba 2 nätter nu )

2 kommentarer:

Pernilla sa...

Fina kort ännu en gång! Hoppas Victor kryar på sig! V var hemma i torsdags med ont i halsen och A fick en släng av feber igår kväll men nu är båda pigga igen. Ha det så bra på jobbet! Kram!

Vicki sa...

Inne och kikar i din blogg.

Vicki