tisdag 21 juli 2009

Lite semester bildr.

JA här kommer lite bilder från vår semester jag har blandat de lite.
Vi har varit och tältat i Borås några dagar onsdag till Lördag. Vi hade ganska tur med vädret det komme n åskksur på kvällen när vi ätit på onsdagen och en regn skur när vi skulle gå in på djurparken på torsdagen, resten av dagen var det lite moln och sol om varandra. på kvällen var vi inne i Borås stad och titta på allat folk och åt på en Thailänds resturang som hadde god mat.
PÅ fredagen var det affärer på programmet. Vi var på Verktygsboden.cyckelaffär, Hobbex, Rusta, Magnolia;BR, Eko ja säkert några till.
Nu beställde vi Pizza och satt och åt detta i tältet sedan gickc killarna en runda med barnen och jag och Mia låg och läste i varsit tält.
PÅ lördagen var det dax att packa i hop och natrurligt vis så regnade det så vårt tält var lite fuktigt att plocka i hop.
^På hem vägen körde vi innom några fler affärer.
TACK för en trevlig semester Martin,Mia och Alice
KRAM på er
Här kommer bilderna
Lite lek på lekplatsen bredvid våra tält.

Sommar knä, ja det titllhör väll det med här är det Victor som hadde lite brottom när han skulle ner för en backe.


Elefanterna på djurparken på savannen gjick dessa och visa upp sig.


Här äter vi pizza i tältet.


Denna Cyckel fick Alice hon var ju duktig att lämna alla sina nappar till aporna.

Att äta glass tillhör ju semesternDenna lilla sötnos har min mamma och pappa fått hem undertiden att vi varit på semester.Denna lilla flicka heter Sally

Detta är deras gammla hund som heter Simba

Här ligger Sally så att Victor kan klappa, då han är rädd för henne. Hon är lite vild så. Men detta är Victor han är rädd för alla små djur men inte stora.


Detta blev ett lååååååååångt innlägg
Jag hoppas någon orkade med detta , nU ska ska jag gå och baka några kakor och llite tåtra till mamma som fyller å ri morgon,
Kanske det kommer ett litet kort här sedan.
KRAM på er

2 kommentarer:

Carina sa...

Vilken mysig semester. Jag gillar att tälta och om det sen kommer lite regn gör inget tycker jag. Det låter så mysigt mot taket.
Hör av dig när du har tid.
Hadet!

Pernilla sa...

Ni verkar ju haft det härligt trots lite regn. Vi är mest hemma o tar det lugnt, åker iväg några dagar i början på nästa vecka. Kram Pernilla